perjantai 11. toukokuuta 2012

Muistelmia

Olemme molemmat melko avoimia seksin suhteen ja mielellämme kokeilemme uutta. Erilaiset asennot ja lelut ovat tulleet puolentoista vuoden aikana tutuiksi ja minun mielestäni olemme vasta alussa.

Meistä hieman: hän on 19-vuotias 195cm pitkä urheilija, harrastaa lentopalloa ja on tällä hetkellä armeijassa. Jumaloin hänen kroppaansa ja en olisi villeimmissä unissanikaan osannut ajatella hänenlaistaan kulkemaan rinnalleni;) hän on ihanan pitkä ja mielestäni myös hyvännäköinen, eikä sängyssäkään ole tullut valitettua. Hän ottaa minut hyvin huomioon ikäisekseen ja on aidosti kiinnostunut myös toisen tuntemuksista. Parempaa saa hakea! Luonteeltaan hän on vielä melko lapsi, mutta tarpeen tullen osaa myös ottaa jo aikuisemman vaihteen päälle.

Minä: Olen 20-vuotias ja olen ollut koko elämäni pyöreä, nyt 175cm pitkä ja en laiha enkä lihava. Harrastan lähinnä body pumpia, spinningiä ja kuntosalia, kesällä aion lenkkeillä ja pyöräillä, sekä uida. Kuitenkin pidämme molemmat liikunnasta, joskin minulla se on työn ja koulun yhteensovituksen vuoksi jäänytkin nyt puolen vuoden aikana vähemmälle huomiolle... luonteeltani olen utelias ja melko avoin:)

Hän kertoo pitävänsä kropastani, vaikken olekaan ihan sinut pienten tissieni (B-kuppi) kanssa, tosin olen tyytyväinen takapuoleeni, joka on mukavan pyöreä;) Kun muutaman kilon saisi pois... mutta jääköön se aihe siihen. (;

En kuolemaksenikaan muista ensimmäisiä kertojamme, kun tapasimme. Aloimme pian keskustella myös paljon muusta ja seksi ei ollut enää pääasia. Tutustuimme toisiimme ja kiinnostus syveni. Kuitenkin molempien teki niin paljon mieli, että seksi kuului tiiviisti yhteisiin illanviettoihin ja mielelläni hänen kanssa teinkin mitä vain! Olemme yhdessä kokeilleet jopa kimppakivaa:

Sain hyvän ystäväni kanssa päähäni esitellä hänet tälle löydölleni. Kerroin hänelle seksisuhteestani nuorempaan jätkään ja kerroin hänen varustuksestaan ja taidoistaan. Yhdessä päätimme lähteä kämpilleni ja kutsua hänet kylään. Olimme tietenkin varautuneet siiderin voimin tulevaan sessioon, joka olikin kaikin puolin melko kiihkeä... aloitimme suutelemalla häntä sohvalla yhtä aikaa, toinen riisui hänen housunsa ja alkoi imemään hänen kulliaan. Jatkoimme hetken aikaa näin ja vaatteet vähenivät. Huomasin, kuinka kiimassa hän oli ja miten paljon hän halusikaan meitä... Vaihdoimme toisin päin, hän sai nuolla meitä, ennen kuin siirryimme sohvalta sängyn puolelle. Hän nussi meitä vuorotellen muistaakseni takaapäin, molempien huutaessa hänen kalunsa uppoutuessa syvälle sisäämme... samalla hänen pannessa takaa, nuolin ystävääni kun hän sai kyytiä tältä meidän sen hetken yhteiseltä oriltamme;) Hän otti ystäväni erilaiseen asentoon minun suudellessa ystävääni ja hieroen hänen rintojaan... hänen voihkiessa ja huutaessa katselin vain kiimaisena vierestä odottaen omaa vuoroani... olihan se kiihottavaa katsella, vaikka toisaalta takaraivostani iskikin kateus ja mustasukkaisuus... tosin alkoholi sai minut kateuden tieltä väistymään ja kiihotuksen voimasta annoin mennä, tämä oli uutta meille kaikille! Ystäväni siirtyi yöksi sohvalle nukkumaan, jonka jälkeen me jatkoimme hellää rakastelua muistaakseni monta tuntia session päätteeksi. Oli ihanaa omistaa hänet taas hetken ihan yksin, suudella häntä ja tunnustella hänen kullinsa uppoavan vain minun sisääni... myöhemmin nukahdimme.

Seuraavana aamuna ystäväni lähti ja jäimme kaksistaan yksiööni, jatkaen samaa rataa kahdestaan koko seuraavan yön;)

Tarina on oikeastaan kiihottava, mutta tällöin emme seurustelleet vielä ja nyt mustasukkaisuus voisi viedä voiton... en tiedä mitä tuleman pitää, mutta toistaiseksi ainakin pitäydymme vain toisissamme, eihän meillä kaksinkaan seksi ole kovin tylsää;)

 Terveisin N












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti