perjantai 11. toukokuuta 2012

Meidän historiamme

Nykyään uskoakseni monet parisuhteet saavat alkunsa netin kautta. Niin myös meidänkin juttu sai alkunsa. Aluksi mielestämme se oli aavistuksen hävettävää tavata sitä kautta... olemme nyt kuitenkin yli vuoden seurustelun aikana tottuneet ajatukseen ja kertomaan siitä jopa uteliaille. Minun mielestäni on yhtä "noloa" raahata toinen baarista kotiin, ja että siitä syntyisi jotain vakavaa. Me molemmat halusimme puhtaasti seksiä, mutta saimme sen lisäksi myös toisemme.

Kaikki alkoi Alastonsuomi.fi -sivustolta. Hän heitti minulle kommenttia monien muiden tavoin kehuen kuviani. Siitä lähti keskustelumme joka jatkui mesessä ja pian hän halusikin jo tapaamaan. Olin yllättynyt hänen suorasukaisuudestaan, ja olihan hän melko nuorikin tuolloin (18v). Sovimme siis tapaamisen ja muutaman päivän kuluttua hän olikin jo oven takana, ujona ja omana itsenään.

Ensimmäinen kertamme kesti noin 5 tuntia. Pidimme toki taukoa välissä, enkä itsekään tiedä, mihin aika oikein hävisi... seksi oli kuitenkin mielestäni erittäin hyvää (ison vehkeenkin ansiota osaksi, eihän se meinannut ensin edes mahtua!). Hän lähti kotiinsa (asui porukoilla vielä tuolloin) vasta 2n jälkeen yöllä ja hyvästelin hänet aivan muissa maailmoissa. Mikä jätkä, ja mitkä vehkeet!

Olemme muistelleet ensimmäistä kertaa jälkeenpäin, emmekä kumpikaan jännityksen vuoksi kykene muistamaan hirveästi tapahtumia. Asentoja vaihdeltiin, muistaakseni en ollut kovin hiljainenkaan, ja hänen mukaansa hän sai minut tulemaankin ensimmäisellä kerralla! (Kukaan ei ollut siihen pystynyt aiemmin...) Huh, on kuitenkin ensimmäisestä kerrasta melko hyviä muistoja. Siitä se sitten lähti, ja aloimme tapailemaan viikoittain.

Terveisin N

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti