keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Hupsis!

Tässä ollut "pieni" tauko kirjoittelussa... no, kaikenlaista on sattunut ja katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Armeija toki vie miehen elämästä jonkin verran, ja ollaan saatu jopa ensimmäiset riidat parisuhteessa aikaiseksi. Kai sekin on normaalia, riidellä joskus? Me emme sitä usein harrasta;)

Harrastuksista puheen ollen. Viime aikoina on jopa sängyssä ollut aavistuksen hiljaista... aloitetaan siis kertomalla Turun Erotiikkamessuista:

Viime vuonnakin olimme paikan päällä, ja tänä vuonna jopa kahden päivän lippujen voimin. Ensimmäisenä päivänä emme jaksaneet katsella niinkään esityksiä, sillä kojut olivat mukavan täynnä kaikenlaista kivaa! Käsiin tarttui mm. We Vibe II, yöasusetti, anaalidildopaketti, hmm... arvoista tuli taas iän ikuisia pornolehtiä ja muuta pientä sälää, jotka jäävät yöpöydän laatikkoon varmaan iäksi.

We-Vibesta. (https://www.huippukiva.fi/product.aspx?pid=2563) Olimme todella jännittyneitä kokeillessamme tätä lelua, sillä olemme katselleet sitä jo kauan aikaa. Hintansa puolesta (messuilla 79.90e) luulimme laitteessa olevan jotain todella erikoista, mutta petyimme. Ehkä olen itse tottunut vähän voimakkaampiin vibroihin, joten meille tämä ei oikeastaan tuonut mitään uutta. Toki emme ole vielä kokeilleetkaan sitä kuin pari kertaa, mutta ehkä se vielä löytää tiensä meidänkin suosikkileluihimme:) Kun joskus pääsemme toisiimme käsiksi enemmän, kuin väsyneen viikonlopun verran...

Miehelle on ihana tuottaa orgasmi suuhoidolla. Muistan kun luin jostain miehen anaalirauhasista, kuinka mies saa voimakkaamman orgasmin sitä kautta. Aloin juttelemaan asiasta hänelle, joka oli hänen mielestään totaalisen homoa. Hmph. Pikkuhiljaa kuitenkin onnistuin hivuttautumaan lähemmäs, vaikkei se siis minullekaan ollut mikään pakkomielle.. olin vaan lukenut, että siten myös mies voisi saada voimakkaampia orgasmeja. Nykyään peppuun saa mennä melkein jo dildokin, ja yksi sormi on arkipäivää. On siellä tainnut kaksikin käydä... (; toki jotkuthan työntävät nyrkkinsä pilluun, mutta meille riittää tämä yksi sormi pyllyyn, toistaiseksi. Minulle siis käytetään pyllyyn dildoa ja yleensä silloin, kun panemme takaapäin:)

Olemme huomanneet, kuinka odotus vaikuttaa seksiin. Kun toista jaksaa odottaa viikonkin verran, seksiä tekee entistä enemmän pikkuhiljaa mieli... ja huh kun sitten pääsemme kaksin johonkin;) Muistan kuinka tuskaa oli, kun hän oli armeijan alkuajan Helsingissä ja istuimme auton takapenkillä koko 2.5h takaisin matkan Turkuun... en voinut katsoa häntä pois, olisi tehnyt mieli riisua kaikki vaatteet, imeä kullista kaikki mehut irti ja ratsastaa itseni johonkin parempaan paikkaan... :'D

Viimeaikainen seksi on ollut melko tavallista. Emme ole oikeastaan tehneet mitään uutta, sillä armeijasta tullessa ja minä töiden + koulun jälkeen on olo aika väsynyt. Tänään sain idean kesken töiden laittaa hänelle viestiä, että ottaisi minulle kuvia armeijassa... ;) ihanat pelkät armeijahousut jalassaan ottaisi kuvia kropastaan ja laittaisi minulle sähköpostiin... arvatkaa oliko kiire kotiin katsomaan tuliaisia;D tässä niistä yksi:


Hups, tuli laitettua se ilman lupaa... mutta oli pakko;) jospa joku kerta ottaisin itsekin kuvia, ja laittaisin hänelle.. en olekaan sitä tehnyt pitkään aikaan:) töissä nyt autolla ajaessa vähän huono toki....

Mielestäni on ihana nussia keittiön tason päällä. Katsella kun hänen kullinsa uppoaa hiljalleen pimppiini... se tuntuu erityisen hyvältä jostain syystä, menee kai juuri oikeassa kulmassa sisään... mmh<3 samalla suudellen saatamme jatkaa hetken aikaa, mutta yleensä löydämme itsemme lopulta makuuhuoneesta... ;) oma sänky on paras ja lämmin paikka jatkaa omia touhuja, kahdestaan.

Nyt iltavuorosta tulleena en jaksa satuilla enempää... katsotaan jos nyt synttäriviikonloppuna keksisimme jotain aivan erityisen kivaa... toivottavasti;) siitä sitten kirjoittelemme paremmin!

Terveisin N


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti